Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
 • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
 • Uitsluitend programma's op maat
 • Full service organisatiebureau
 • Van 10 tot 200+ personen
Home » Wij organiseren » Jubileumuitje Vlieland

Jubileumuitje op Vlieland

Ervaar het unieke eilandgevoel tijdens uw jubileumuitje

Feest op de Vliehors met kampvuur

Al meer dan 15 jaar is WadEvents een betrouwbare partner in het organiseren van jubileumuitjes naar Vlieland. Door onze ervaring en connecties weten wij als geen ander hoe het eilandgevoel over te brengen en onze deelnemers te laten genieten van alles wat het prachtige Waddeneiland Vlieland te bieden heeft.

Wanneer u via WadEvents een jubileumuitje organiseert bent u verzekerd van het volgende:

  • Ervaring in groepen van meer dan 500 personen, of het nu gaat om een meerdaags jubileumuitje of slechts één dag. Door onze ruime ervaring en netwerk bieden we voor elke groepsgrootte een toepasselijk programma
  • Vele honderden opdrachtgevers gingen u al voor in de organisatie van een jubileumuitje via WadEvents. Van kleinere familiebedrijven tot internationale grote merken.
  • Uit ervaring weten wij bij WadEvents dat iedere opdrachtgever andere wensen heeft. Wij weten daarom altijd een passend programma op maat voor u samen te stellen, afgestemd op uw doelstellingen, groepssamenstelling en budget
  • Door onze jarenlange ervaring kennen wij Vlieland als geen ander. Wij bieden daarom een ongekend groot aanbod in vervoer, accommodatie en catering aan.

Vrijblijvend contact opnemen

Brandingraften als team

Waarom Vlieland voor uw jubileumuitje?

Het knusse Vlieland is een publiekslieveling, elke groep die we hier verzorgen komt vol enthousiasme terug. Niet verrassend want Vlieland heeft een ongekende charme ook al is het niet ontzettend groot. Juist deze kleinschaligheid lijkt veel mensen aan te trekken en we vinden het altijd ontzettend leuk om te zien hoe mensen van het eiland genieten. Desondanks heeft ook Vlieland veel te bieden qua activiteiten en unieke locaties. Denk aan strandzeilen, brandingraften, golfsurfen en boogschieten. Voor de groepen die meer geïnteresseerd zijn in creatieve activiteiten zijn er leuke workshops beschikbaar in De Creative Werkplaats en Het Schrijversatelier. Zelfs de liefhebbers van Escaperooms, kan zijn hart ophalen in de leuke Escaperoom Vlieland.

Kan een jubileumuitje op Vlieland duurzaam?

Als organisatie zijn wij aangesloten bij de MVO en Fair Climate Fund. Beide organisaties werken met ons samen in het reduceren van C02 en het verminderen van milieu impact van onze jubileumuitjes. Dit resulteert in praktische oplossingen zoals het stimuleren van carpolen, zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer, afvalmanagement, bodembescherming en het reserveren van accommodaties die Greenkey gecertificeerd zijn.  Verder stimuleren wij het gebruik van biologische en gezonde producten, seizoen producten en lokale leverancier waar mogelijk. Lees meer over de maatregelen die wij nemen op MVO pagina.

Vrijblijvend contact opnemen

Tevreden klanten

Meerdere klanten hebben een succesvol jubileumuitje event op Vlieland mogen ervaren


Sidney van Riesen
Onderlinge banden versterkt
"Fijn dat WadEvents een programma voor ons heeft geschreven en ons team heeft begeleidt tijdens ons uitje. We zijn als team dichter bij elkaar gekomen."

‐ Sidney van Riesen

Arco Hakkert
Fantastisch actief weekend gehad
"Afgelopen weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's geheel verzorgd door WadEvents! Leuke activiteiten, goede begeleiding, echt een aanrader!"

‐ Arco Hakkert

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180