Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Wij organiseren » Bedrijfsfeest Vlieland

Bedrijfsfeest op Vlieland

Creëer een WIJ-gevoel tijdens een tof bedrijfsfeest op Vlieland

Organiseer uw bedrijfsfeest met WadEvents!


Danszaal met bedrijfsfeest en DJ

Voor het organiseren van een succesvol bedrijfsfeest is een flinke dosis creativiteit nodig en een goed doorgedacht concept. U wilt immers uw waardering goed overbrengen naar uw werknemers en/of collega’s. Het is alleen wel een flinke klus waar maandenlange voorbereidingen aan vast kunnen zitten en dan nog niet eens over al het extra denkwerk gesproken. Daarom is het verstandig om WadEvents in te schakelen voor de organisatie van uw bedrijfsfeest, niet alleen hebben wij ontzettend veel ervaring, ook nemen wij alles voor u uit handen.

Bedrijfsfeest met een thema op Vlieland

Wilt u een feest met een tropische sfeer? Of juist een feest met een festivalthema? Bij WadEvents hebben wij al veel uiteenlopende thema’s de revue voorbij zien komen. Welk thema u ook wenst, bij WadEvents zetten we graag net dat stapje extra om uw bedrijfsfeest bijzonder te maken. Het voordeel aan een evenement via WadEvents is dat wij als locatie de Waddeneilanden hebben. Hierdoor krijgt uw bedrijfsfeestje al gelijk op het moment dat de mensen aan boord stappen een speciaal tintje, en dan moet het echte feest nog beginnen! Verder lenen de eilanden zich als locatie bij uitstek voor een brede variatie aan thema’s, Wat is er tropischer dan een bedrijfsfeest op een eiland?

Bedrijfsfestival op eigen terrein

Waarom een bedrijfsfeest op Vlieland organiseren?

Een bedrijfsfeest is dé manier om voor binden met medewerkers te creëren. Het WIJ-gevoel staat hierbij centraal. Hoewel dit op uw eigen terrein of in de buurt van uw bedrijf kan, creëert u hiermee een situatie die mogelijk minder bijzonder aanvoelt dan gewenst. Vaak is het zo dat wanneer er een feest in de buurt wordt georganiseerd dat mensen die niet gelijk in de omgeving wonen vroeg weer naar huis moeten. Of dat mensen juist vroeg naar huis gaan omdat ze met de auto zijn. Zelfs al zorgt u voor accommodatie om te verblijven, u zult zien dat veel mensen er toch voor kiezen dezelfde avond weer thuis te slapen wat voor veel vroege vertrekkers van uw feest zal zorgen. Hierdoor is het organiseren van een bedrijfsfeest op Vlieland een goed idee, door het op een eiland te organiseren zult u zien dat het een stuk bijzonderder voelt voor uw werknemers. Bovendien slaapt iedereen in de buurt en kan elke werknemer, zonder zich zorgen te maken om hoe thuis te komen, voluit genieten van de hele avond.

Bedrijfsfeest met saxofoon en DJ

Invulling van een bedrijfsfeest op Vlieland

De mogelijkheden zijn eindeloos, helemaal op een prachtig eiland zoals Vlieland. Denk aan een cocktailbar, campagnebediening door heren of dames, DJ’s, een live band, een photobooth, dinnershow enzovoort. Niets is de gek voor WadEvents; wij kunnen alles voor u organiseren. Juist de invulling op een eiland is extra bijzonder en creëert een gegarandeerd WAUW effect waar u naar op zoek bent. Extra leuk is om het feest een echt eilander tintje te geven door het uitnodigen van een lokale zanger en het gebruik maken van echt lokale producten zoals op locatie gerookte of gebakken vis. Combineer dit met lokaal gebrouwen biertjes en de Vlielandse Struner Likeur en u heeft gegarandeerd een bedrijfsfeest waar nog lang over zal worden nagepraat.

Tevreden klanten

Meerdere klanten hebben een succesvol jubileumuitje event op Vlieland mogen ervaren


Sidney van Riesen
Onderlinge banden versterkt
"Fijn dat WadEvents een programma voor ons heeft geschreven en ons team heeft begeleidt tijdens ons uitje. We zijn als team dichter bij elkaar gekomen."

‐ Sidney van Riesen

Arco Hakkert
Fantastisch actief weekend gehad
"Afgelopen weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's geheel verzorgd door WadEvents! Leuke activiteiten, goede begeleiding, echt een aanrader!"

‐ Arco Hakkert

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180