Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
 • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
 • Uitsluitend programma's op maat
 • Full service organisatiebureau
 • Van 10 tot 200+ personen
Home » Vergaderen Vlieland

Vergaderen op Vlieland

Vergaderarrangement op Vlieland organiseren?

‘Anders’ vergaderen op Vlieland…

Wij garanderen dat de combinatie van ‘er even helemaal tussenuit’ en de schoonheid van het eiland uw vergadering tot een succes maken!


Catering voor bedrijfsuitje

Voor ons is het een uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend voorstel. Een op maat gemaakt programma voor vergaderen of zakelijk event op Vlieland? WadEvents Vlieland organiseert graag uw vergaderarrangement op ons mooie eiland.

  • Wij maken geheel vrijblijvend voor u een offerte op maat voor het vergaderen.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode voor uw vergaderbehoeften.
  • U heeft bij ons alles onder één dak voor vergaderen: vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst op maat verzorgde vergaderprogramma’s op Vlieland.

Er is niks dat ons te ver gaat om uw vergadering op Vlieland tot een waar succes te maken!

Informeer naar de mogelijkheden

Vergaderen op het strand

Een vergadering organiseren via WadEvents

Onzeker over de details van uw vergadering? Neem direct contact op met WadEvents. Vanaf het allereerste begin denken we met u mee, ondersteund door 15 jaar ervaring in de evenementenbranche. Weersveranderingen, last-minute aanpassingen in het aantal deelnemers, of specifieke voedingsbehoeften? Geen zorgen, wij hebben voor elke situatie een backup plan klaar. Onze langdurige relaties met partners op Vlieland stellen ons in staat u van deskundig advies te voorzien, zodat uw vergadering het authentieke eilandgevoel weerspiegelt.

Volledige ontzorging van A tot Z

Maar onze expertise gaat verder dan alleen de logistiek. Met WadEvents kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van uw vergadering terwijl wij de rest regelen. Als full-service evenementenbureau nemen we alle organisatorische taken op ons. Uw enige taak? Zorgen dat iedereen op tijd is voor de boot naar Vlieland.

100% tevreden klanten


Piet Noordenbos - Organisatieadviseur
Ook de overtocht goed benut
"De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst."

‐ Piet Noordenbos - Organisatieadviseur

Gerry Visser – Columniste
Op een eiland verdwijnen rangen en standen
"Vergaderen op Vlieland, op een eiland verdwijnen rangen en standen als vanzelf, zodat je eerder tot de kern komt."

‐ Gerry Visser – Columniste

Vergadering Vlieland: Beleef het ongekende eilandgevoel

Bent u voornemens om een vergadering op Vlieland te organiseren? Dan zit u bij ons goed. Wij faciliteren vergaderarrangementen in verschillende soorten en maten. We verzorgen onder meer vergaderarrangemneten met daarin typisch Vlielander aspecten om dit mooie waddeneiland te ontdekken.Ooit vergaderd in een duinpan of op de Vliehors?

Anders dan anders vergaderen op Vlieland?

Na een lange vergadersessie is er niets lekkerder dan heerlijk uit te waaien op ons prachtige eiland. Dat kan met bijvoorbeeld een lange strandwandeling of fietstocht. Ook behoren wat actievere activiteiten tot de mogelijkheden. Wat te denken van blokarten, brandingraften of andere strandactviviteiten om de hedendaagse vergadersleur te doorbreken. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij stellen graag een programma op maat voor u op.

Stel samen met ons uw vergadering op Vlieland samen

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zijn en afstand nemen van uw dagelijkse leven… Wij faciliteren graag uw vergadering op het prachtige eiland Vlieland. Dit doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over vergaderen op Vlieland?

Wilt u een gezellig, leuk en onvergetelijk vergaderarrangement op Vlieland organiseren? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Maatwerk offerte aanvragen

Zij gingen u voor


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over vergaderen op Vlieland


Kunnen we vergaderen combineren met teambuilding activiteiten op Vlieland?

Absoluut, WadEvents Vlieland biedt de mogelijkheid om productieve vergaderingen te combineren met diverse teambuilding activiteiten. Dit kan variëren van ontspannen wandelingen tot avontuurlijke buitenactiviteiten, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte.

Wat zijn de mogelijkheden voor vergaderlocaties op Vlieland?

Vlieland biedt een verscheidenheid aan vergaderlocaties, van sfeervolle hotelruimtes tot unieke buitenlocaties. Wij zorgen ervoor dat de locatie past bij de sfeer en doelen van uw vergadering op Vlieland.

Is er technische ondersteuning beschikbaar voor vergaderingen op Vlieland?

WadEvents zorgt voor alle benodigde technische ondersteuning voor uw vergaderingen, inclusief audiovisuele apparatuur en internettoegang, om een soepele en professionele vergaderervaring op Vlieland te garanderen.