Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Teambuilding Vlieland

Teambuilding op Vlieland

Goed voor de sfeer, de collegialiteit, het werkplezier en het resultaat.


De Vlieland-teambuilding bedrijfsuitjes van WadEvents zijn op maat samengesteld om collega’s een wij–gevoel te geven en om teams te laten functioneren als een eenheid. Goed voor de sfeer, de collegialiteit, het werkplezier en het resultaat.

Programma’s en activiteiten met een focus op samenwerking, tactiek, creëren van het teamgevoel en vooral veel plezier. Wie heeft welke kwaliteiten en hoe maken we daar, als team, optimaal gebruik van? Een unieke manier om elkaar op het prachtige waddeneiland Vlieland goed te leren kennen.

Teambuilding op Vlieland is anders

Onze teambuildingsactiviteiten vinden plaats op unieke locaties op Vlieland. Net als al onze programma’s betreft het ook hier maatwerk en bieden we ze aan op basis van totaalpakketten (inclusief vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding). Want wij willen met onze teambuilding-programma’s op Vlieland voor u een optimaal resultaat bereiken!

Teambuildingprogramma’s op Vlieland zijn voor een groot gedeelte fiscaal aftrekbaar. Neem contact op met WadEvents Vlieland wanneer u meer wil weten over onze maatwerk-teambuildingprogramma’s!

Vrijblijvend contact opnemen

Tevreden klanten

Meerdere klanten hebben een succesvol teambuilding event op Vlieland mogen ervaren


Sidney van Riesen
Onderlinge banden versterkt op Terschelling
"Fijn dat WadEvents een programma voor ons heeft geschreven en ons team heeft begeleidt tijdens ons teambuilding event op Terschelling. We zijn als team dichter bij elkaar gekomen."

‐ Sidney van Riesen

Arco Hakkert
Fantastisch actief weekend gehad
"Afgelopen weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's geheel verzorgd door Evenementenbureau Terschelling! Leuke activiteiten, goede begeleiding, echt een aanrader!"

‐ Arco Hakkert

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.