Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Teambuilding Vlieland

Teambuilding op Vlieland

Goed voor de sfeer, de collegialiteit, het werkplezier en het resultaat.

Teambuilding en wedstrijdje met collega's

De Vlieland-teambuilding bedrijfsuitjes van WadEvents zijn op maat samengesteld om collega’s een wij–gevoel te geven en om teams te laten functioneren als een eenheid. Goed voor de sfeer, de collegialiteit, het werkplezier en het resultaat.

Programma’s en activiteiten met een focus op samenwerking, tactiek, creëren van het teamgevoel en vooral veel plezier. Wie heeft welke kwaliteiten en hoe maken we daar, als team, optimaal gebruik van? Een unieke manier om elkaar op het prachtige waddeneiland Vlieland goed te leren kennen.

Teambuilding op Vlieland is anders

Onze teambuildingsactiviteiten vinden plaats op unieke locaties op Vlieland. Net als al onze programma’s betreft het ook hier maatwerk en bieden we ze aan op basis van totaalpakketten (inclusief vervoer, verblijf, catering, programma en begeleiding). Want wij willen met onze teambuilding-programma’s op Vlieland voor u een optimaal resultaat bereiken!

Teambuildingprogramma’s op Vlieland zijn voor een groot gedeelte fiscaal aftrekbaar. Neem contact op met WadEvents Vlieland wanneer u meer wil weten over onze maatwerk-teambuildingprogramma’s!

Vrijblijvend contact opnemen

Teambuilding Vlieland

Is een teambuilding evenement op Vlieland wat voor u?

Bent u op zoek naar een unieke locatie waar uw team kan genieten van een breed scala aan activiteiten? Hecht u veel waarde aan het welzijn van uw werknemers en het versterken van hun onderlinge band? Dan is teambuilding op Vlieland dé perfecte keuze. Op dit schilderachtige eiland zijn uw werknemers even helemaal los van de alledaagse hectiek, wat hen in staat stelt zich volledig op elkaar te richten en het teamgevoel te versterken. Met de optie van een overnachting creëert u alle tijd en ruimte om niet alleen deel te nemen aan de activiteiten maar ook om uitgebreid te dineren en ‘s avonds een kampvuur op het strand te genieten.

Teambuilding op Vlieland met viscale voordelen

Bij WadEvents zijn we ons ervan bewust dat het budget een kritieke factor is in de organisatie van uw teambuilding activiteiten. We staan klaar om u te ondersteunen in het optimaal gebruikmaken van fiscale voordelen, zoals de Werkkostenregeling, voor uw teambuilding op Vlieland. Dit houdt in dat u de vruchten van teambuilding kunt plukken zonder dat dit ten koste gaat van uw budget binnen de werkkostenregeling. Zo wordt uw teambuilding op Vlieland niet alleen memorabel, maar ook financieel voordelig. Neem contact op voor gedetailleerde informatie over hoe wij u kunnen bijstaan!

Vrijblijvend contact opnemen

Tevreden klanten

Meerdere klanten hebben een succesvol teambuilding event op Vlieland mogen ervaren


Sidney van Riesen
Onderlinge banden versterkt
"Fijn dat WadEvents een programma voor ons heeft geschreven en ons team heeft begeleidt tijdens ons teambuilding event. We zijn als team dichter bij elkaar gekomen."

‐ Sidney van Riesen

Arco Hakkert
Fantastisch actief weekend gehad
"Afgelopen weekend een fantastisch actief weekend gehad met een groep van 100 collega's geheel verzorgd door WadEvents! Leuke activiteiten, goede begeleiding, echt een aanrader!"

‐ Arco Hakkert

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over teambuilding op Vlieland


Wat is de werkkostenregeling?

De werkkostenregeling (WKR) in Nederland stelt werkgevers in staat om bepaalde onbelaste vergoedingen te geven aan hun werknemers, waaronder kosten voor teambuildingactiviteiten op Vlieland. Binnen de WKR mogen werkgevers tot een bepaald percentage van de totale loonkosten onbelast besteden aan dergelijke activiteiten. Dit biedt een geweldige kans om teambuilding op Vlieland te organiseren zonder extra fiscale lasten. Als u interesse heeft om te weten hoe WadEvents dit voor u kan realiseren, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het plannen van een fiscaal voordelig en onvergetelijk teamuitje.

Wat zijn de opties voor teambuilding tijdens slecht weer?

Voor slecht weer hebben we altijd een plan B. Dit kan variëren van indoor activiteiten, zoals workshops of teamspellen, tot aanpassingen in het outdoor programma waarbij rekening wordt gehouden met het weer op Vlieland.

Hoe zorgt WadEvents voor duurzame teambuilding op Vlieland?

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We maken gebruik van lokale bronnen en diensten, beperken onze milieu-impact en promoten activiteiten die de prachtige natuur van Vlieland respecteren.