Onze werkwijze

Eerste contact: (bij voorkeur telefonisch). Inventariseren van uw wensen. Wij vragen u ‘de hemd van het lijf’, willen alles weten om tot een zo passend mogelijke offerte te komen. Zoals:

  • Wat is het doel van het event?
  • Wat is de groepssamenstelling? Oud, jong, sportief, passief?
  • Inhoudelijke missie
  • Aanvullende wensen, bijzonderheden en wvttk

U bent welkom om naar Vlieland te komen, het programma ‘live’ met ons door te nemen, locaties en locaties te bezoeken. Op deze wijze kunt u zich een voorstelling maken van het uiteindelijke programma. Uiteraard zijn wij ook bereid naar u toe te komen.

Tweede contact: Wij maken een voorstel op maat. Deze bevat het programma, in chronologische opbouw, met alle bijbehorende informatie en bijzonderheden. Uiteraard ontbreekt de prijsopgaaf niet. Wij proberen u op een transparante en realistische wijze op de hoogte te stellen van de te verwachten investering van uw event. Zodat u weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Derde contact: Naar aanleiding van de offerte nemen we contact met u op. Hopelijk voldoet het voorstel aan uw wensen. En anders brengen we aanpassingen aan, bouwen we desnoods de hele offerte om tot het moment waarop u tevreden bent.

Uitvoeringsfase: We gaan aan de slag voor u! Uw project wordt toegewezen aan één van onze groepsbegeleiders. Deze neemt, ruim voor het event, contact met u op en bespreekt belangrijke details zoals: diëten, slechtweer-scenario, mensen die afwijkend aankomen of vertrekken, gasten met handicaps en andere zaken.

De groepsbegeleider blijft uw aanspreekpunt en is constant aanwezig en beschikbaar tijdens het event. Hij of zij zorgt ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt en dat u met een tevreden gevoel terugvaart naar de bewoonde wereld. Tot ziens op Vlieland!