Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Roelof en Tiada Team WadEvents

De mensen achter WadEvents...

Ons team

Het team van WadEvents Vlieland is ervaren, heeft passie voor het vak en kent Vlieland als geen ander. We werken met een vaste kern (Roelof Duker en Tiada Vogel) die voor de uitvoering van de projecten een ervaren team van groepsbegeleiders om zich heen heeft verzamelt. Samen met onze toegewijde leveranciers zorgen zij ervoor dat het onze groepen aan niets ontbreekt.

In de offerte- en vormingsfase van uw event heeft u vooral te maken met Roelof en Tiada. Samen met u worden de juiste keuzes gemaakt. Vanaf de uitvoeringsfase krijgt u contact met de begeleiding van uw groep (Roelof en Tiada doen overigens zelf ook de uitvoering). In dit stadium worden alle details in het project verwerkt: diëten, slechtweer-scenario, mensen die afwijkend aankomen of vertrekken, gasten met handicaps en andere zaken.

Ons team: op elkaar ingespeeld en klaar om ook uw event succesvol te maken!

Maak kennis met onze mensen

Wij denken graag met u mee om uw event op Vlieland onvergetelijk te maken


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents:
Mensen motiveren en van het eiland laten genieten. Buiten zijn en werken op het mooiste plekje van de aarde én onze klanten daar enthousiast voor maken! Maar ook de doelen en intenties van onze clientele vertalen in een WadEvents-project.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents:
De afwisseling; geen project is het zelfde. Maar ook de uitdaging om een project, in alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens onze gasten tevreden en voldaan te zien vertrekken. En tot slot: wat is mooier dan werken in deze schitterende omgeving?

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Waarom WadEvents:
De afwisseling in het samenstellen van een prachtig programma voor een gezelschap en met een groep op pad over ons prachtige eiland maakt het werken voor WadEvents zo divers en uitdagend! Ik hou er van om mee te denken, wensen te overtreffen en te zorgen dat alle gasten met het echte eilandgevoel weer naar huis gaan en heel graag weer eens terug willen komen met vrienden, familie of collega’s! 

Tessa de Kuijer

Tessa de Kuijer

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om te mogen helpen!

Anouk van Rosmalen

Anouk van Rosmalen

Waarom WadEvents:
De diversiteit van verschillende programma's. Aangezien WadEvents de uitjes op maat organiseert is geen event hetzelfde. Deze dynamiek vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast is het mooi om de klant kennis te laten maken met het prachtige eiland Ameland en vooral het eilandgevoel te laten beleven!