Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

De mensen achter WadEvents...

Ons team

Het team van WadEvents Vlieland is ervaren, heeft passie voor het vak en kent Vlieland als geen ander. We werken met een vaste kern (Roelof Duker en Tiada Vogel) die voor de uitvoering van de projecten een ervaren team van groepsbegeleiders om zich heen heeft verzamelt. Samen met onze toegewijde leveranciers zorgen zij ervoor dat het onze groepen aan niets ontbreekt.

In de offerte- en vormingsfase van uw event heeft u vooral te maken met Roelof en Tiada. Samen met u worden de juiste keuzes gemaakt. Vanaf de uitvoeringsfase krijgt u contact met de begeleiding van uw groep (Roelof en Tiada doen overigens zelf ook de uitvoering). In dit stadium worden alle details in het project verwerkt: diëten, slechtweer-scenario, mensen die afwijkend aankomen of vertrekken, gasten met handicaps en andere zaken.

Ons team: op elkaar ingespeeld en klaar om ook uw event succesvol te maken!

Maak kennis met onze mensen

Wij denken graag met u mee om uw event op Vlieland onvergetelijk te maken


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents:
Mensen motiveren en van het eiland laten genieten. Buiten zijn en werken op het mooiste plekje van de aarde én onze klanten daar enthousiast voor maken! Maar ook de doelen en intenties van onze clientele vertalen in een WadEvents-project.

Mijn mooiste eilandplekje:
Het puntje van de Groene Dam voor Terschelling. Omdat de wandeling erheen al 40 minuten genieten is en het een fantastische visstek is.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents:
De afwisseling; geen project is het zelfde. Maar ook de uitdaging om een project, in alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens onze gasten tevreden en voldaan te zien vertrekken. En tot slot: wat is mooier dan werken in deze schitterende omgeving?

Mijn mooiste eilandplekje:
De Noordsvaarder op Terschelling: het zand tussen je tenen, de wind door je haar en het fantastische uitzicht.

Tessa de Kuijer

Tessa de Kuijer

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om te mogen helpen!

Mijn mooiste eilandplekje:
Ik wandel het liefst om Oost achter de dijk, of ben graag te vinden in de cranberry velden.

Ellen Plug

Ellen Plug

Waarom WadEvents:
De diversiteit van verschillende programma's. Aangezien WadEvents de uitjes op maat organiseert is geen event hetzelfde. Deze dynamiek vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast is het mooi om de klant kennis te laten maken met het prachtige eiland Terschelling en vooral het eilandgevoel te laten beleven!

Mijn mooiste eilandplekje:
Paal 3. Een prachtige wandeling door de duinen met uiteindelijk een fenomenaal uitzicht over het Noordzeestrand.

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Waarom WadEvents:
De afwisseling in het samenstellen van een prachtig programma voor een gezelschap en met een groep op pad over ons prachtige eiland maakt het werken voor WadEvents zo divers en uitdagend! Ik hou er van om mee te denken, wensen te overtreffen en te zorgen dat alle gasten met het echte eilandgevoel weer naar huis gaan en heel graag weer eens terug willen komen met vrienden, familie of collega’s! 

Mijn mooiste eilandplekje: Heel moeilijk kiezen, er zijn zoveel mooie plekken op het eiland. Hou van de duinen en het strand, maar aan het Wad vind je ook zoveel moois! Juist de diversiteit van het eiland maakt het zo bijzonder!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.