Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Over WadEvents Vlieland

WadEvents Vlieland

Dé specialist in het organiseren van events op de Wadden

Full service evenementenbureau

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events op Vlieland. Of het nu gaat om een informeel bedrijfsuitje of een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, brainstorm sessies en dergelijke, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te faciliteren.

Ons doel is het ongekende eilandgevoel over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Vlielander aspecten om het eiland te ontdekken. Geniet een of meerdere dagen van zee, wind en strand.

Stel samen met ons uw ideale event samen

Om het u te vergemakkelijken hebben wij de meest aantrekkelijke, bijzondere en gewaardeerde activiteiten voor u geselecteerd. Wij maken in overleg met u en/of uw medewerkers een programma dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Met onze creatieve invalshoeken en de manier waarop we de planning, voortgang en realisatie van uw uitje op Vlieland begeleiden, bespaart u tijd en kosten. U maakt gebruik van onze kennis betreffende de lokale mogelijkheden van het waddeneiland Vlieland.

Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden

Tevreden klanten

Wij zijn trots op onze tevreden klanten! Een greep uit onze opdrachtgevers:


Sonneveld Group B.V.
Geweldig jubileumweekend
"Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig jubileumweekend, dankzij het team van WadEvents."

‐ Sonneveld Group B.V.

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Tessy de Vries
Top organisatie: Alles perfect geregeld
"Superleuk weekend gehad met Vopo Pompen- en machinefabriek geheel begeleid door Wad Events. Top organisatie, heel relaxed en alles perfect geregeld. Bedankt!"

‐ Tessy de Vries

Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest en weekend"

‐ Goflex

Waarom u kiest voor WadEvents Vlieland

Unieke maatwerk-events toegesneden op uw bedrijf, wensen en mensen


Zeer groot en divers aanbod

Programma op maat

Van 10 tot 350+ personen

Het echte eilandgevoel

Onderdeel van WadEvents

200+ opdrachtgevers