Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Evenement op maat

Evenementen op maat

Wij organiseren uw gehele evenement op maat. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk programma.

Uw reis

De reis als een essentieel onderdeel én het begin van uw Vlieland event.


RIBvaren Typhoon

Van voormalig vissersschip tot spectaculaire rescueboot…

De trossen gaan los. De Vlieland-beleving begint wanneer de veerboot zich losmaakt van de kade in Harlingen: de reis naar Vlieland is gestart! De navelstreng met het continent is doorgeknipt. Wij zien de reis naar Vlieland daarom als een essentieel onderdeel én het begin van uw Vlieland-evenement. WadEvents kent alle mogelijkheden en regelt het tot in de puntjes!

Er zijn diverse mogelijkheden om de reis naar Vlieland te maken. Van de luxe veerboot Vlieland tot een watertaxi, van de snelboot tot een voormalige kokkelboot. U kunt zelfs de reis met een voormalig vissersboot maken die volledig is verbouwd tot luxe passagiersschip! Voor alles wordt gezorgd: parkeerruimte, de boottickets en alle andere zaken. Ook voor laatkomers wordt een passende oplossing gezocht!

Beleveningstip: wij laten onderweg een rescueboot langszij komen. Uw deelnemers maken een supersnelle vaart over het Wad! Kortom: WadEvents zorgt voor een passend begin van úw Vlieland- evenement!

“De overtocht naar het eiland betekent geen tijdsverlies, integendeel! Gezien het resultaat van de meeting is het pure tijdswinst.”

Uw verblijf

Ervaar de rust, het eilandgevoel en de onthechting van Vlieland


kamer van Westcord hotel schylge

Van luxe hotels tot verblijf op een zeilschip…

Afhankelijk van uw wensen, budget en groepssamenstelling kiezen wij, samen met u, een accommodatie die aan de wensen en eisen van úw verblijf op Vlieland voldoet! Uw evenement op Vlieland moet immers onvergetelijk zijn!

U kunt voor een verblijf in een design-hotel in de authentieke Dorpsstraat kiezen maar ook voor een luxueus strandhotel, direct aan de Noordzee gelegen.Vindt u het toepasselijk om voor uw eilandverblijf te kiezen voor een groepsaccommodatie, appartementen of typisch eilander vakantiehuizen? Ook dat kan!

Verrassend én passend bij de Waddensfeer is om te overnachten op een ‘bruine vloot’ schip. Op deze manier combineert u het vervoer en het verblijf. Bij grotere groepen combineren wij meerdere schepen tot een ‘vloot’. Zelfs de heen- of terugreis in regattavorm is dan mogelijk!

Wij kennen Vlieland en de andere Waddeneilanden en kunnen u vakkundig adviseren over uw verblijf en alle andere aspecten van uw eiland-evenement.

Activiteiten

Activiteiten in een maatwerk programma.


Activiteiten Terschelling

Aansprekende activiteiten op Vlieland…

WadEvents Vlieland verzorgt een groot aantal activiteiten op Vlieland. Van sportieve strandactiviteiten tot lekker relaxen en genieten op het strand van Vlieland. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze teambuilding activiteiten om zodoende de banden binnen uw bedrijf onderling te versterken.

Bij alle activiteiten proberen wij u de schoonheid van het eiland Vlieland te laten zien en zorgen wij ervoor dat u te alle tijde kunt genieten van een heerlijk event op Vlieland. Wij maken in overleg met u en/of uw medewerkers een op maat gemaakt programma dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bekijk al onze activiteiten

Catering

Catering op Vlieland heeft vele mogelijkheden: van diner tot lunch, van borrel tot buffet.


Lopend buffet

Catering op een verrassende locatie onderweg…

Wij weten als geen ander dat de catering tijdens uw evenement perfect verzorgd moet zijn. Dit geldt zowel voor de reis als voor de lunches, diners, breaks en catering tijdens het programma.

Wat is er leuker dan een verrassingslunch op een mooie plek in het bos als onderdeel van een fietstocht? Onze catering zorgt ter plekke voor een heerlijk lunchbuffet met een variëteit aan lekkernijen waarbij eilander producten uiteraard niet ontbreken. Wat dacht u van een eilander borrel met een stukje A la minute gerookte makreel? Geserveerd op een nautische locatie aan de haven en begeleid door sterke verhalen. Maar voor een overheerlijke barbecue, aan het strand, zorgt onze catering uiteraard ook!

De creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden van onze catering op Vlieland zijn groot. Heeft u wensen en ideeën? Geef ze aan ons door! Wij laten ons graag inspireren door onze klanten en partners!

Vervoer eiland

Vervoer op Vlieland: geniet van de elementen en gebruik ze!


Huifkartocht Vlieland

Van tweewieler tot nostalgische solex…

Vervoer op Vlieland betekent vooral fietsen. De fiets is namelijk hét vervoer-middel op dit compacte eiland. Vlieland is namelijk autoluw: alleen de eilanders mogen in een gemotoriseerd voertuig rijden.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om voor vervoer te zorgen. De Vliehors Express is op dat gebied het bekendste vervoersmiddel van Vlieland. Omgebouwde legertrucks brengen u vanaf een strandovergang, over de Vliehors, naar de uiterste westpunt van het eiland.

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Wilt u na een heerlijke barbecue in een strandpaviljoen naar uw verblijf worden gebracht? Geen probleem: op Vlieland beschikken wij over bussen. Maar zoals op ieder eiland staan er ook andere soorten vervoer voor u klaar: huifkarren, taxi’s, en zelfs een heuse tuktuk!