Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Congresbureau Vlieland

Uw congres op Vlieland?

Een congres met meer diepgang, inhoud en kwaliteit.

Full service congresbureau op Vlieland

Wij weten uw inhoudelijke wensen en visie naadloos te combineren met het eigene, de unieke mogelijkheden en de specifieke sfeer van het prachtige Vlieland


Een congres op een waddeneiland is anders dan een soortgelijk inhoudelijk event op de ‘vaste wal’. Dit geldt in de overtreffende trap voor Vlieland. De navelstreng met de vaste wal is doorgeknipt. Daardoor komt de inhoudelijke boodschap beter tot zijn recht. Ook zijn de congresgangers nog meer gefocust op de boodschap en krijgt het resultaat van uw congres meer diepgang, inhoud en kwaliteit.

Een anders congres met lef

Een congres op Vlieland is anders. Bij ons vindt u geen ‘gelikte’ congreslocaties met een standaarduitstraling. Vergaderen, ontmoeten, discussiëren en beslissen doet u in ruimtes met veel eilandgevoel. Hierdoor zal het resultaat ook anders en verrassender zijn. WadEvents Vlieland kent deze plekken als geen ander. Wij weten uw inhoudelijke wensen en visie naadloos te combineren met het eigene, de unieke mogelijkheden en de specifieke sfeer van het prachtige Vlieland. Hebt u het lef?

Full service congresbureau op Vlieland

Als full service evenementenbureau bieden wij maatwerk. Iedere groepsgrootte. Compleet verzorgd, inclusief reis (wist u dat het congres al aan boord kan beginnen?), verblijf, vervoer op Vlieland, catering, omlijstend programma en alle andere details. Mogen wij ook uw congres op Vlieland organiseren?

Vrijblijvend contact opnemen

100% tevreden klanten


Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest, weekend en het mooie Terschelling!"

‐ Goflex

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Voor iedere organisatie


Unilever
KPMG
Sonneveld
MCoy
Deloitte
NOM
De Veste
Bacardi
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.