Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Congresbureau Vlieland

Uw congres op Vlieland?

Een congres met meer diepgang, inhoud en kwaliteit.

Full service congresbureau op Vlieland

Wij weten uw inhoudelijke wensen en visie naadloos te combineren met het eigene, de unieke mogelijkheden en de specifieke sfeer van het prachtige Vlieland


Vergadering op het strand

Een congres op een waddeneiland is anders dan een soortgelijk inhoudelijk event op de ‘vaste wal’. Dit geldt in de overtreffende trap voor Vlieland. De navelstreng met de vaste wal is doorgeknipt. Daardoor komt de inhoudelijke boodschap beter tot zijn recht. Ook zijn de congresgangers nog meer gefocust op de boodschap en krijgt het resultaat van uw congres meer diepgang, inhoud en kwaliteit.

Een anders congres met lef

Een congres op Vlieland is anders. Bij ons vindt u geen ‘gelikte’ congreslocaties met een standaarduitstraling. Vergaderen, ontmoeten, discussiëren en beslissen doet u in ruimtes met veel eilandgevoel. Hierdoor zal het resultaat ook anders en verrassender zijn. WadEvents Vlieland kent deze plekken als geen ander. Wij weten uw inhoudelijke wensen en visie naadloos te combineren met het eigene, de unieke mogelijkheden en de specifieke sfeer van het prachtige Vlieland. Hebt u het lef?

Full service congresbureau op Vlieland

Als full service evenementenbureau bieden wij maatwerk. Iedere groepsgrootte. Compleet verzorgd, inclusief reis (wist u dat het congres al aan boord kan beginnen?), verblijf, vervoer op Vlieland, catering, omlijstend programma en alle andere details. Mogen wij ook uw congres op Vlieland organiseren?

Vrijblijvend contact opnemen

Congres op Vlieland

Waarom een congres op Vlieland via WadEvents organiseren?

Met ervaring van meer dan 15 jaar in de evenementenbranche, is onze expertise uw garantie voor een succesvol congres. We hebben een breed scala aan wensen vervuld en zijn vertrouwd met elke hoek van de evenementenwereld, inclusief de meest unieke congres locaties. Onze ervaring stelt ons in staat om uw evenement naadloos te laten verlopen, waarbij elk detail zorgvuldig wordt beheerd. Wij leveren de nieuwste audiovisuele apparatuur, verzorgen hoogwaardige catering, en regelen vervoer, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: de inhoud van uw congres op Vlieland. Laat ons de logistiek afhandelen en geniet van een congreservaring die vlekkeloos verloopt.

Rust en ruimte voor uw Congres

Vlieland is het ultieme podium voor uw volgende congres. De rustige omgeving en ruime natuur creëert een broedplaats voor ideeën. Het eilandgevoel stimuleert openheid en creativiteit, essentieel voor de organisatie van een succesvol congres. Met WadEvents geniet u van een setting die zowel de geest verfrist en de focus verscherpt, en waar elk congres een blijvende indruk achterlaat bij uw collega’s, werknemers of relaties.

Vrijblijvend contact opnemen

100% tevreden klanten


Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest en weekend!"

‐ Goflex

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Voor iedere organisatie


Unilever
KPMG
Sonneveld
MCoy
Deloitte
NOM
De Veste
Bacardi
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over een congres op Vlieland


Kan WadEvents helpen met het vinden van de perfecte congreslocatie op Vlieland?

Jazeker, WadEvents heeft uitgebreide ervaring in het vinden van ideale locaties voor congressen op Vlieland. Afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers, selecteren wij een locatie die past bij de uitstraling en doelen van uw congres.

Is Vlieland geschikt voor grote congressen?

Absoluut, Vlieland biedt meerdere locaties die geschikt zijn voor grote congressen. Ook voor kleinere bijeenkomsten zijn er knusse en sfeervolle locaties beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw congres op Vlieland een passende en succesvolle ervaring wordt, ongeacht de grootte.

Kan WadEvents de volledige organisatie van het congres op Vlieland op zich nemen?

Ja, WadEvents is een full-service evenementenbureau. Dit houdt in dat wij alle aspecten van uw congres, inclusief logistiek, accommodatie, catering, technische ondersteuning en entertainment, kunnen verzorgen. U kunt zich volledig richten op de inhoud van uw congres, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie.