Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
 • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
 • Uitsluitend programma's op maat
 • Full service organisatiebureau
 • Van 10 tot 200+ personen
Home » Bedrijfsuitje Vlieland

WadEvents: úw bedrijfsuitje op Vlieland!

Omdat wij Vlieland kennen is uw bedrijfsuitje bij ons in goede handen

Bedrijfsuitje op Vlieland?

Maak kennis met onze maatwerk programma's voor uw bedrijfsuitje op Vlieland


Juttersmuseum Vliehors

Uw bedrijfsuitje-specialist op Vlieland

WadEvents verzorgt maatwerk-bedrijfsuitjes op Vlieland voor groepen van 10 tot 500 personen. Perfect verzorgd. Afgestemd op de diversiteit van ieder gezelschap. Kwaliteit door jarenlange ervaring. Totaal-organisatie in een informele eilander sfeer: WadEvents kent Vlieland!

  • Geheel vrijblijvend een offerte op maat.
  • Transparante offerte- en werkwijze.
  • One stop shopping voor uw bedrijfsuitje op Vlieland. Wij regelen alles;
   accommodatie, activiteiten, catering, organisatie en begeleiding.

Een offerte op maat? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Een prijsindicatie? Neem contact op!

Welkom op Vlieland. Welkom bij WadEvents!

Vrijblijvend contact opnemen

Brandingraften als team

Waarom WadEvents als organisator voor uw bedrijfsuitje?

Wanneer u een onvergetelijk bedrijfsuitje wilt organiseren, is Vlieland de uitgelezen bestemming om te ontdekken en WadEvents de partner die u zoekt. Dit charmante Waddeneiland staat bekend om zijn rustgevende natuur, uitgestrekte stranden en unieke cultuur, wat het een toplocatie maakt voor teambuilding en ontspanning.

Op maat gemaakte ervaringen

WadEvents specialiseert zich in het creëren van op maat gemaakte ervaringen die perfect aansluiten bij de doelen en wensen van uw team. Of het nu gaat om avontuurlijke activiteiten zoals wadlopen en zeilen, of rustige strandwandelingen en culinaire ontdekkingstochten, wij ontwerpen een programma dat past bij de dynamiek van uw bedrijf. WadEvents zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsuitjes, zodat uw team niet alleen een fantastische tijd heeft, maar ook bijdraagt aan het behoud van dit unieke natuurparadijs.

Professionele Begeleiding

Ons team van professionele eventplanners en lokale gidsen zorgt ervoor dat elk detail van uw bedrijfsuitje op Vlieland vlekkeloos verloopt. Van de eerste planning tot de uitvoering, WadEvents staat garant voor een professionele aanpak. Of u actieve outdoor activiteiten wenst of juist educatieve workshops, elk programma wordt zorgvuldig samengesteld om aan uw behoeften te voldoen.

Bij WadEvents geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Wij luisteren naar uw verhalen en wensen, en vertalen deze naar een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vrijblijvend contact opnemen

Zij hebben al een succesvol bedrijfsuitje beleefd


Sonneveld Group B.V.
Geweldig jubileumweekend
"Wij hebben een goede ervaring opgedaan met Wadevents. Alles was mogelijk, inzet was groot en we kunnen terugkijken op een geweldig jubileumweekend, dankzij het team van WadEvents."

‐ Sonneveld Group B.V.

De Vries en Verburg Bouw
Alle zorg uit handen
"WadEvents neemt alle zorg uit handen, overal wordt aan gedacht en alles is bespreekbaar bij Roelof en Tiada. Om in bouwtermen te blijven: een organisatie waar je op kunt bouwen."

‐ De Vries en Verburg Bouw

Groepsfoto Vlieland

Bedrijfsuitje Vlieland: Rust, wad, strand en natuur.

Een bedrijfsuitje van WadEvents op Vlieland is maatwerk. Omdat ieder gezelschap eigen wensen heeft en wij Vlieland kennen als onze broekzak kunnen wij uw bedrijfsuitje perfect vorm geven. Typische Vlielander activiteiten en locaties: WadEvents helpt u om het eiland te ontdekken. Kies voor een uniek bedrijfsuitje op Vlieland. Sportief, relaxt, ontspannen, nadruk op teambuilding of op andere aspecten? Wij regelen het tot in de puntjes. Kies WadEvents op Vlieland!

Uw ideeën. Onze visie. Samen naar Vlieland

Vlieland is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje. Overzichtelijk, knus, een oneindig mooie natuur en het gevoel om even écht weg te zijn. De navelstreng met het normale bestaan wordt doorgeknipt. Vlieland laat iedereen anders tegen de wereld aan kijken. Welkom Vlieland. Welkom bij WadEvents!

Meer weten over bedrijfsuitje op Vlieland?

Wij vertellen u graag alles over onze visie op een Vlielander bedrijfsuitje. Bel ons op 0562-850180 of stuur ons een bericht.

Zij gingen u voor

Bedrijfsuitje Vlieland: meer dan 200 tevreden opdrachtgevers gingen u voor.


Unilever
NOM
Deloitte
Bacardi
Sonneveld
KPMG
McCOY
De Vesting