Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Bedrijfsfestival Vlieland

Bedrijfsfestival op Vlieland

Uniek maatwerk-event toegesneden op uw bedrijf, wensen en mensen

Festival-event op Vlieland

Een onvergetelijke en bijzondere invulling voor uw event. Maatwerk, creativiteit en eilandgevoel


Bedrijfsfestival Vlieland programma

Uw eigen bedrijfsfestival op Vlieland? Laat het regelen door WadEvents: de specialist!

Compleet met vervoer van en naar Vlieland, passend amusement & entertainment, foodtrucks, trendy tenten, uw merkpresentatie binnen het event, een passend uitnodigingstraject en alle andere details. Voor iedere groepsgrootte. Maatwerk. Als incentive, bedrijfsfeest, jubileumfeest, relatiebeheer of vanwege een andere gelegenheid. Wij organiseren graag uw bedrijfsfestival op Vlieland!

Bedrijfsfestival op maat op Vlieland

Net als al onze andere programma’s is een bedrijfsfestival op Vlieland maatwerk, geheel naar uw wensen en uw thematische ideeën samengesteld. Wij regelen alles want WadEvents staat voor totaalorganisatie van uw Vlielander bedrijfsfestival.

Combinaties met andere programma’s, meetings en andere onderdelen zijn uiteraard mogelijk. Meer weten? Neem contact op!

Vrijblijvend contact opnemen

Foodfestival Vlieland

Waarom kiezen voor een bedrijfsfestival?

De charme van een bedrijfsfestival ligt in de veelzijdigheid en de vrijheid die het biedt. Deelnemers genieten van de keuzevrijheid en de informele sfeer, waarbij ze zelf beslissen of ze deelnemen aan een creatieve workshop, ontspannen bijpraten met collega’s, of genieten van een drankje. Dit losse format, waarbij het programma niet tot in detail is vastgelegd, echoot de vrije geest van Vlieland. De ambiance van het eiland versterkt het gevoel van vrijheid en ontspanning. Voor het entertainment zorgen wij met gemak: een swingende band of een top-DJ, afgestemd op uw wensen, zal gegarandeerd de sfeer erin brengen. Een bedrijfsfestival op Vlieland is de perfecte setting voor bedrijven die hun team willen belonen met een ongedwongen en stimulerende ervaring

WadEvents, al 15 jaar ervaring.

Het plannen van een bedrijfsfestival kan overweldigend zijn. Waar begint u? En wanneer zult u zelf kunnen genieten van het evenement? Hier biedt WadEvents uitkomst. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen en festivals, zijn wij een full-service evenementenbureau dat werkelijk alles voor u uit handen neemt. Vertel ons uw wensen en wij stellen een op maat gemaakte offerte op. Daarna verzorgen wij de volledige organisatie, van catering en accommodatie, activiteiten, en entertainment. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen. Wat kunt u verwachten? Een memorabel bedrijfsfestival op Vlieland waar u en uw collega’s nog lang over zullen napraten, terwijl u zorgeloos geniet, vrij van stress.

Vrijblijvend contact opnemen

Ervaring van onze klanten

Diverse klanten hebben al een succesvol bedrijfsfestival beleefd


Martijn Veth - McCoy
Geslaagd jubileumweekend op de Wadden
"Hierbij wil ik graag Roelof en Tiada heel erg bedanken voor de organisatie en begeleiding van een heel mooi jubileumfeest op de Wadden. Aan de reacties van al de collega’s te horen is het voor iedereen een heel geslaagd weekend geweest."

‐ Martijn Veth - McCoy

Goflex
Flexibel en zeer meedenkend
"De samenwerking met WadEvents hebben we als zeer positief ervaren, ze zijn flexibel, goed bereikbaar en zeer meedenkend. Met de organisatie van zo’n weekend ben je in de voorbereiding erg druk, maar bij aankomst op het eiland hebben we de totale organisatie uit handen kunnen geven en kunnen genieten van ons Goflex feest, weekend en het mooie Terschelling!"

‐ Goflex

Bedrijfsfestival Vlieland

Een bedrijfsfestival op Vlieland

WadEvents is marktleider in het Waddengebied op het gebied van incentives, congressen, bedrijfsuitjes, seminars en andere meetings & events. We doen dit voor iedere groepsgrootte en uitsluitend op maat. Met onze ervaring, onze contacten en eventvisie zijn wij dé partner voor uw event.

Eilandgevoel en onderscheidend vermogen

Een bedrijfsfestival of ander event van WadEvents heeft eilandgevoel: de navelstreng met het reguliere bestaan wordt even doorgesneden wanneer de boot naar, Vlieland, vertrekt. Alles is anders. De groep is op elkaar aangewezen en uw doel wordt bereikt. Of dat het versterken van het teamgevoel is, waardering voor behaalde targets, relatiebeheer of andere doelen. De Wadden vormen hét perfecte podium.

Meer weten over een bedrijfsfestival op Vlieland?

Een onvergetelijk event in de vorm van een bedrijfsfestival? Als incentive, bedrijfsuitje, jubileumfeest, om uw relaties in de watten te leggen of vanwege een andere gelegenheid? Wij maken graag kennis met u! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op! Welkom bij WadEvents!

Zij gingen u voor

Meer dan 200 tevreden opdrachtgevers gingen u voor


Deloitte
Sonneveld
Unilever
NOM
Bacardi
McCOY
De Vesting
KPMG
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180