Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

Vliegeren op het strand

Powervliegeren op Vlieland is een enerverende sport die fantastisch past bij het alom aanwezige eilandgevoel...


Powerkiten Powervliegeren

Vliegeren op het strand van Vlieland

Powervliegeren

Voel de trekkracht en ervaar de snelheid van de Nasa-wing-vliegers & matrassen tijdens het powervliegeren op Vlieland. Powervliegeren op Vlieland is total iets anders dan het vliegeren wat u gewend bent.

WadEvents Vlieland werkt uitsluitend met professioneel materiaal en zorgt voor deskundige instructie bij het powervliegeren. U neemt, na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs, letterlijk zélf de touwtjes in handen bij het powervliegeren op Vlieland.

Onze instructeurs brengen u de fijne kneepjes bij om te voorkomen dat u op het strand van Vlieland op uw buik achter de vlieger aangaat! Ons materiaal is zo gevarieerd dat u zelfs bij weinig wind kunt powervliegeren: voor elke uitdaging en voor ieder gewicht ligt het juiste materiaal klaar. Vervolgens verspreidt uw team zich in groepjes van 3 of 4 personen over het strand. De instructeur loopt rond, houdt alles in de gaten en stimuleert de teamleden.

Powervliegeren op Vlieland kan plaatsvinden op al onze strandlocaties.

Deze activiteit combineren met andere activiteiten?

Deze activiteit is prima te combineren in een strandprogramma met beachgolfbrandingraften, paardrijden, strandvissen en blokarten.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180