Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

Brandingraften

Ga de “strijd” aan met de witgekopte golven van de Noordzee

Brandingraften op Vlieland

Brandingraften op Vlieland is hét ultieme contact met de zee en het eiland. Enerverend en nat teamwork!


Brandingraften gebeurt natuurlijk 100% veilig, daarom werken wij alleen met VEBON gecertificeerde instructeurs en werken we met goedgekeurd materiaal.

Brandingraften

Brandingraften is een spectaculaire activiteit waarvan iedereen een zoute smaak in de mond krijgt. Brandingraften is de “strijd” met de witgekopte golven van de Noordzee boven Vlieland. Brandingraften is ultiem teamwork: alleen door de gezamenlijke en gecöordineerde krachtsinspanning krijg je het raft door de branding van Vlieland heen.

De activiteit begint met een gedegen instructie van het brandingraften. Hierin vertelt de instructeur over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken die nodig zijn on de branding van Vlieland te bedwingen. Na deze uitgebreide instructie wordt u “te water gelaten”.

Bij het brandingraften op Vlieland is een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm inbegrepen. Om uw veiligheid te garanderen vaart er in het raft een instructeur mee die de branding van Vlieland op zijn duimpje kent. Peddel als team strak en in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand!

Brandingraften kan op Vlieland vanwege de watertemperatuur uitsluitend uitgevoerd worden in de maanden april tot en met oktober.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.