Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

Boogschieten

Een spannende concentratiesport in een prachtig décor.

Boogschieten op Vlieland

Boogschieten op Vlieland. Een verrassende keuze in een inspirerende omgeving.


Wordt u de nieuwe Robin Hood van Vlieland ;)

Blokarten

Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, onmisbaar voor onze voorouders. Boogschieten was van levensbelang om te overleven. Tegenwoordig is boogschieten vooral een sport, maar wel één waarvoor uiterste concentratie nodig is. Boogschieten op Vlieland is zo bijzonder omdat het in de prachtige natuur van ons eiland plaatsvindt.

Met semi-professionele bogen maakt u op Vlieland kennis met het boogschieten. Onder begeleiding van een instructeur krijgt u eerst een uitgebreide instructie en wordt de techniek van het boogschieten bijgebracht.

De boog wordt vastgehouden met de hand tegenovergesteld aan het dominante oog, meestal is dat het rechter. De boog is naar beneden gericht, u trekt de pees dus met uw rechterhand naar u toe, richt de boog op het doel en schiet!

Simpel? Zo lijkt het wel, maar is het niet. Dankzij de goede instructie, absoluut nodig bij het boogschieten, helpen wij u om zo vaak mogelijk de roos te raken. Natuurlijk eindigt het met een echte boogschietcompetitie.

Boogschieten op Vlieland: een spannende concentratiesport in een prachtig décor.

Boogschieten op Vlieland is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere: beachgolfbrandingraften en powerkiten.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Wij bellen u terug

Niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u nog vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.