Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

Blokarten

Blokarten = Snelheid, actie en behendigheid!!

Blokarten op Vlieland

Blokarten op Vlieland is niet voor niets één van onze meest gevraagde activiteiten:
spectaculair, snel en afwisselend.


Blokarten / Strandzeilen Terschelling

Blokarten op Vlieland: dé ideale en meest spectaculaire manier om over het eilander strand te rijden! Bij de juiste omstandigheden haalt u snelheden tot wel 70 km. per uur!

Blokarten

Blokarten is de meest spectaculaire manier om u voort te bewegen over het strand van Vlieland. De wind blaast u voort, de zilte zeelucht kruipt in uw neus en het zand en het zoute water spatten in uw gezicht.

Blokarten is een kruising tussen kyten, surfen en buggy-rijden. Een blokart bestaat uit een superlicht buggyframe met luchtgevulde banden en een aan het surfen ontleend zeil. Het voorwiel wordt gebruikt om te sturen en u neemt plaats in het zitje dat tussen de achterwielen is geplaatst. Eén hand bedient het zeil en met de andere hand stuurt u.

Dát zijn de ingrediënten voor blokarten en Vlieland is, met de ruimte en alom aanwezige wind de ideale blokart-“spot”. Een blokart is simpel te bedienen maar bloedsnel.

Blokarten Vlieland; snelheid, behendigheid en natuurlijk actie!

Na een gedegen instructie kunt u al snel gaan rijden over het harde deel van het strand van Vlieland. Omdat dát deel van het strand alleen bij eb droogvalt is blokarten een getij-afhankelijke sport. Het kan van 2 uur vóór en 2 uur ná laag water. Deze periode varieert per dag. Wij houden er bij het samenstellen van uw Vlieland-programma uiteraard rekening mee omdat wij de getijde-tabel gebruiken bij de planning.

Blokarten op Vlieland is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere: beachgolfbrandingraften en powerkiten.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Speelt u met de gedachte om uw volgende event plaats te laten vinden op Vlieland, neem dan contact op. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw verblijf op Vlieland onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180