Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen

Beachgolf

Een passende activiteit op Vlieland voor iedereen!

Beachgolf op Vlieland

Beachgolf op Vlieland is dé ideale combinatie waarbij de charmes van het eiland en het relaxte karakter van golf aan elkaar worden gekoppeld.


Golfbal op het strand

Wie slaat de eerste Hole-in-One op het strand van Vlieland...

Beachgolf

Welkom op het meest natuurlijke beachgolf-parcours van Nederland: Vlieland! Golf is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en kan uitermate goed beoefend worden op het strand van Vlieland.

Als u voor beachgolf op Vlieland kiest gaat u na een gedegen instructie aan de slag. De techniek van het beachgolf; afslaan, putten en de andere aspecten die komen kijken bij deze leuke sport die geschikt is voor iedere leeftijd en conditie. Na de beachgolf-instructie slaat u uw eerste beachgolf-ballen vanaf de afslagmat het strand van Vlieland op!

De course wordt “gestoken” op basis van de weers- en terreinomstandigheden en is afhankelijk van het programma en de invulling van uw event op Vlieland. Wilt u individueel beachgolf spelen of met een team aan de slag? Op Vlieland kan het allemaal bij WadEvents Vlieland, wij maken maatwerk! Beachgolf op Vlieland: een leuke sport. En: wie de ballen gaat rapen zien we dan wel weer!