Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 200 enthousiaste opdrachtgevers
  • Uitsluitend programma's op maat
  • Full service organisatiebureau
  • Van 10 tot 200+ personen
Home » Activiteiten in een maatwerk programma

Activiteiten in een maatwerk programma

Beleef het eilandgevoel met activiteiten op het strand, in het bos en duin.

Proeverij op het Wad Bedrijfsfestival Vlieland

Wij werken voornamelijk met maatwerkprogramma's zodat er voor ieder wat wils is...

Vlieland buiteneiland

Vlieland beleef je buiten. Wandelen op het strand met een stevige zuidwester bries in je rug. Op de fiets langs de waddendijk zwoegen. Een prachtige tocht over de Vliehors met een omgebouwde legertruck. Op Vlieland kan het allemaal.

Activiteiten op Vlieland
WadEvents kan op Vlieland veel verschillende activiteiten in de maatwerkprogramma’s verwerken. Meer of minder actief. Op het strand, of in bos en duin. Groepsgewijs of individueel. Maar altijd passend in het Vlieland-programma en aansluitend op het, samen met de opdrachtgever geformuleerde, concept of doel.

Programma-wensen op Vlieland
Aan de slag met teambuilding? Het groepsgevoel versterken? Mensen in een nieuwe organisatie aan elkaar laten wennen? Gewoon lekker een weekend naar Vlieland met z’n allen? WadEvents zorgt voor een passend programma.

Van strandzeilen tot wandelen met de boswachter. Van sliktrappen tot scheuren in een rescueboot en van powerkiten tot de Vliehors-express. Vraag informatie aan over onze maatwerkprogramma’s op Vlieland!

Actieve programma's op het strand

Wij faciliteren graag uw activiteiten op Vlieland. Wat denkt u van blokarten, powerkiten of toch liever met uw collega's op de mega-sup?


Relax momentje

Ook voor wat minder actieve programma's hebben wij verrassende ideeën. Ooit een massage gehad in de duinen, met een ruisende zee als achtergrond geluid? Of lekker tot jezelf komen tijdens een Yoga workshop op het stand bij zonsopkomst.


Licht actieve programma's

Niet iedereen wil of kan actief bezig zijn tijdens uw event. Een wildpluk excursie onder leiding van een ervaren boswachter terwijl uw andere collega's aan het blokarten zijn. WadEvents maakt het mogelijk!


Prachtig Vlieland

WadEvents biedt u de mogelijkheid om tijdens uw event volledig te genieten van prachtig Vlieland. Dit doen we door de ene keer de groep op pad te sturen met een GPS en de volgende keer onder begeleiding van een gids de bodem van de Waddenzee te ontdekken tijdens een Wadexcusie.


Teambuilding

WadEvents denkt graag mee over programma's die door middel van teambuildingactiviteiten de onderlinge banden tussen collega's van uw organisatie versterken. Vraag naar de specifieke mogelijkheden op Vlieland.