Vergaderen Vlieland

Vergaderarrangement op Vlieland organiseren?

Voor ons is het een uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend voorstel. Een op maat gemaakt programma voor uw vergadering of zakelijk event op Vlieland? WadEvents Vlieland organiseert graag uw vergaderarrangement op ons mooie eiland.

  • Wij maken geheel vrijblijvend voor u een offerte op maat.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode.
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak: vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst, op maat, verzorgde programma’s op Vlieland.

Er is niks dat ons te ver gaat om uw vergadering op Vlieland tot een waar succes te maken!

Vergaderen Vlieland: Beleef het ongekende eilandgevoel

Bent u voornemens om een vergadering op Vlieland te organiseren? Dan zit u bij ons goed. Wij faciliteren vergaderarrangementen in verschillende soorten en maten. We verzorgen onder meer vergaderarrangemneten met daarin typisch Vlielander aspecten om dit mooie waddeneiland te ontdekken.
Ooit vergaderd in een duinpan of op de Vliehors?

Anders dan anders vergaderen Vlieland?

Na een lange vergadersessie is er niets lekkerder dan heerlijk uit te waaien op ons prachtige eiland. Dat kan met bijvoorbeeld een lange strandwandeling of fietstocht. Ook behoren wat actievere activiteiten tot de mogelijkheden. Wat te denken van blokarten, brandingraften of andere strandactviviteiten om de hedendaagse vergadersleur te doorbreken.
De mogelijkheden zijn onbegrensd . Wij stellen graag een programma op maat voor u op.

Stel samen met ons uw vergadering op Vlieland samen

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zijn en afstand nemen van uw dagelijkse leven… Wij faciliteren graag uw vergadering op het prachtige eiland Vlieland. Dit doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over vergaderen op Vlieland?

Wilt u een gezellig, leuk en onvergetelijk vergaderarrangement op Vlieland organiseren? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)