Personeelsuitje Vlieland

Een personeelsuitje op Vlieland organiseren?

Voor ons is het een mooie uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of een op maat gemaakt programma voor uw personeelsuitje of zakelijke event op Vlieland. WadEvents Vlieland organiseert zowel ‘low-budget’ als zeer spraakmakende bedrijfsuitjes die in het hogere segment vallen.

  • Wij maken geheel vrijblijvend voor u een offerte op maat.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode.
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst verzorgde programma’s op Vlieland op maat.

Er is niks dat ons te ver gaat om uw personeelsuitje op Vlieland tot een waar succes te maken!

WadEvents Vlieland; Uw personeelsuitje Vlieland volledig verzorgd voor groepen van 10 tot 500 personen! Uw zakelijk event op Vlieland compleet op maat en tot in de puntjes verzorgd.

Personeelsuitje Vlieland: Beleef het ongekende eilandgevoel

Bent u voornemende om een personeelsuitje op Vlieland te organiseren? Dan zit u bij ons goed. Wij faciliteren personeelsuitjes in verschillende soorten en maten. We verzorgen onder meer uitstapjes met daarin typisch Vlielander aspecten om dit mooie waddeneiland te ontdekken. Uw bedrijfsuitje kan actief, spannend, sportief exclusief of creatief zijn. Op Vlieland hebben we ook specifieke activiteiten zoals, blokarten op het strand, vliegeren, beachgolf, boerengolf, GPS tocht en nog veel meer…

Stel samen met ons uw personeelsuitje op Vlieland samen

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zijn en afstand nemen van uw dagelijkse leven… wij faciliteren graag uw personeelsuitje op het prachtige eiland Vlieland. Dit doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten over personeelsuitje Vlieland?

Wilt u een gezellig, leuk en onvergetelijk personeelsuitje op Vlieland organiseren? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Personeelsuitje Vlieland? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

  • Ziggo
  • Videojet Technologies
  • De Veste
  • Friesland Bank
  • Provincie Fryslan
  • Gibo Groep

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)