Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze WadEvents Vlieland: duidelijk, transparant en doelgericht. Daarom hanteren wij het volgende stappenplan in de project-totstandkoming.

Stap 1 – Inventarisatie

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op. Onze werkwijze is erop gericht om de informatie te krijgen die essentieel is voor een geslaagd event. Wij vragen u “de hemd van het lijf”: over uw doelstelling, uw bedrijf, de mensen, specifieke wensen, wat u in het verleden heeft gedaan, een budgetindicatie en alle andere relevante zaken.

Stap 2 – Voorstel

U ontvangt een eerste voorstel. De informatie die we in stap 1 hebben vergaard is daar zoveel mogelijk in verwerkt. In onze werkwijze zien we dit voorstel als een eerste praatstuk.

Stap 3 – Finetunen

Onze werkwijze kenmerkt zich door maatwerk. U geeft dus aan wat er aangepast moet worden aan het voorstel, waar we “de roos” hebben getroffen en of waar we al of niet de juiste snaar hebben geraakt. Wij komen hiervoor graag naar u toe, maar u bent ook welkom op Vlieland.

Stap 4 – Projectvoorbereiding

Het programma voldoet aan u wensen, u bent akkoord. De “papierwinkel” (bevestiging etc.) is geregeld. Wij gaan aan de slag! Onze projectbegeleiding (die ook tijdens de uitvoering aanwezig is) neemt contact met u op. Alle details worden afgestemd: zijn er dieetwensen, zijn er mensen bij die slecht ter been zijn, groepsleden die later komen of eerder vertrekken en alle andere aspecten die wij als professionals voor u regelen.

Stap 5 – Uitvoering

U komt naar Vlieland. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, dat calamiteiten worden opgelost, last-minute-aanpassingen worden verwerkt en eventuele slecht-weer-scenario’s worden voorbereid. Wij kennen Vlieland en zijn van mening dat uw eilandverblijf ook voor u, als organisator, onvergetelijk moet zijn.

U ziet het: onze werkwijze is volledig gefocust op het succes van uw event op Vlieland.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)