Over ons

Fullservice evenementenbureau Vlieland

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op het Waddeneiland Vlieland. Of het nu gaat om een informeel bedrijfs- of teamuitje een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, inspirerende brainstorm of vergader sessies op een unieke locatie, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te verzorgen.

Ons doel is het ongekende ‘eilandgevoel’ over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Vlielander aspecten om dit prachtige Waddeneiland te ontdekken. Beleef een of meerdere dagen van zee, wind en strand voor u en uw collega’s.

Stel samen met ons uw event op Vlieland samen

Wij hebben voor u de meest aantrekkelijke, bijzondere en gewaardeerde activiteiten voor u geselecteerd. Wij maken in overleg met u en/of uw collega’s een programma dat volledig aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Met onze creatieve invalshoek en de manier waarop we planning, voortgang en realisatie van uw uitje op Vlieland begeleiden, bespaart u tijd en geld. U maakt gebruik van onze kennis betreffende de lokale mogelijkheden van Vlieland.

Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden van Vlieland…

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)