Incentive Vlieland

Incentive op Vlieland organiseren?

Wij zien het als een uitdaging om uw incentive wensen om te zetten in een passend arrangement. Wij doen dit uitsluitend op maat en altijd in overleg met u.

  • Wij maken volledig vrijblijvend een voorstel op maat
  • Wij hanteren een transparatante werkmethode
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak: vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst, op maat, verzorgde programma’s op Vlieland.

Niks gaat ons te ver om uw incentive tot een groot succes te maken!

Incentive Vlieland: Ervaar en beleef het ongekende eilandgevoel.

Bent u van plan om uw incentive richting Vlieland te organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij faciliteren incentives in verschillende soorten en maten. We proberen hierin zoveel mogelijk typische eilander aspecten terug te laten komen. Wat te denken om met een supersnelle rescue boot van uw zeilboot of vissersboot gepikt te worden om vervolgens uitgebreid en luxe te lunchen op het strand of in het duin?

Het gevoel ver van huis te zijn:

Een van de trends van de laatste jaren is toch wel dat incentives en andere beloningsreisjes steeds verder van huis moesten. IJsland, Ibiza en noem dit soort bestemmingen maar op. Wij zien steeds vaker incentives richting ons prachtige eiland Vlieland komen, daar dit minstens zo indrukwekkend is en ook Vlieland geeft het gevoel ver van huis te zijn en even helemaal tot rust te komen.

Stel samen met ons uw incentive Vlieland samen?

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zij en afstand nemen van uw dagelijkse leven… wij faciliteren graag uw incentive op ons prachtige eiland Vlieland. Dit doen we uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Uw incentive op Vlieland?

Zit u eraan te denken om uw incentive richting Vlieland te organiseren, bel voor een afspraak en we komen graag eens bij u langs om uw wensen te inventariseren. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)