Uw verblijf op Vlieland

Verblijf op Vlieland en ervaar de rust, het eilandgevoel en de onthechting van de Wadden

Uw verblijf op Vlieland: WadEvents kent de mogelijkheden! Afhankelijk van uw wensen, budget en groepssamenstelling kiezen wij, samen met u, een accommodatie die aan de wensen en eisen van úw verblijf op Vlieland voldoet! Uw evenement op Vlieland moet immers onvergetelijk zijn!

Hotels

Wij werken op Vlieland samen met alle hotels. U kunt voor een verblijf in een design-hotel in de authentieke Dorpsstraat kiezen maar ook voor een luxueus strandhotel, direct aan de Noordzee gelegen. Een verblijf in een knus familiehotel, een luxe 4sterren-hotel, een B&B of typisch eilander pension behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Groepsaccommodatie en huizen

Vlieland is een klein en knus eiland. De accommodaties voor uw verblijf op dit prachtige eiland passen in die sfeer. Vindt u het toepasselijk om voor uw eilandverblijf te kiezen voor een groepsaccommodatie, appartementen of typisch eilander vakantiehuizen? Ook dat kan!

Verblijf op een schip

Verrassend én passend bij de Waddensfeer is om te overnachten op een ‘bruine vloot’ schip. Op deze manier combineert u het vervoer en het verblijf. Bij grotere groepen combineren wij meerdere schepen tot een ‘vloot’. Zelfs de heen- of terugreis in regattavorm is dan mogelijk!

De specialisten

Wij kennen Vlieland en de andere Waddeneilanden en kunnen u vakkundig adviseren over uw verblijf en alle andere aspecten van uw eiland-evenement. Neem contact met ons op!

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)