Uw reis naar Vlieland

De trossen gaan los. De Vlieland-beleving begint wanneer de veerboot zich losmaakt van de kade in Harlingen: de reis naar Vlieland is gestart! De navelstreng met het continent is doorgeknipt. Wij zien de reis naar Vlieland daarom als een essentieel onderdeel én het begin van uw Vlieland-evenement. WadEvents kent alle mogelijkheden en regelt het tot in de puntjes!

Vooraf

Op welke wijze maakt u de reis naar Harlingen? Laat u uw deelnemers met eigen auto’s komen? Wij regelen parkeerruimte! Wij kunnen echter ook voor bussen zorgen, zelfs met catering. De reis verloopt dan zeer ontspannen! In Harlingen wordt u opgevangen door onze begeleiding. Voor alles wordt gezorgd: parkeerruimte, de boottickets en alle andere zaken. Ook voor laatkomers wordt een passende oplossing gezocht!

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om de reis naar Vlieland te maken. Van de luxe veerboot Vlieland tot een watertaxi, van de snelboot Tiger tot een voormalige kokkelboot. U kunt zelfs de reis met een vroegere vissersboot maken! Beleveningstip: wij laten onderweg een rescueboot langszij komen. Uw deelnemers maken een supersnelle vaart over het Wad! Kortom: WadEvents zorgt voor een passend begin van úw Vlieland- evenement!

Veerboten

De veerboten van Rederij Doeksen zijn comfortabel en ruim. Op de veerboot Vlieland (vaartijd ± 1 1⁄2 uur) bestaat de mogelijkheid een separate ruimte af te huren tijdens uw zeereis. Ook zijn er prima cateringmogelijkheden. De snelboot Tiger doet ongeveer 50 minuten over de reis naar Vlieland. Deze schepen varen echter wel volgens een vaste dienstregeling.

Charter

WadEvents kan ook een ‘eigen’ schip voor uw gezelschap regelen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap zijn er vele mogelijkheden: een supersnelle watertaxi of een rescueboot? Een tot luxe passagiersschip verbouwde voormalige vissersboot of kokkelvisser? Een authentiek zeilschip waarop u ook kunt overnachten en (bij grotere groepen) met meerdere schepen in regatta-vorm naar Vlieland varen? Alles kan! Informatie WadEvents kent de mogelijkheden en alle ‘ins en outs’ van de reis naar Vlieland. Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)