Catering tijdens uw uitje

Catering op Vlieland heeft vele mogelijkheden: van diner tot lunch, van borrel tot buffet.

Wij weten als geen ander dat de catering tijdens uw evenement perfect verzorgd moet zijn. Dit geldt zowel voor de reis als voor de lunches, diners, breaks en catering tijdens het programma.

Eiland

Op een eiland gaan zaken anders dan op de vaste wal. Een eiland is informeler, minder strak en ongedwongen. Onze programma’s, inclusief de catering, stralen dat gevoel uit. Overigens wel degelijk met grote aandacht voor de kwaliteit.

Catering onderweg

Wat is er leuker dan een verrassingslunch op een mooie plek in het bos als onderdeel van een fietstocht? Onze catering zorgt ter plekke voor een heerlijk lunchbuffet met een variëteit aan lekkernijen waarbij eilander producten uiteraard niet ontbreken. Wat dacht u van een eilander borrel met een stukje ala minute gerookte makreel? Geserveerd op een nautische locatie aan de haven en begeleid door sterke verhalen. Maar voor een overheerlijke barbecue, aan het strand, zorgt onze catering uiteraard ook!

Input

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. De creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden van onze catering op Vlieland zijn groot. Heeft u wensen en ideeën? Geef ze aan ons door! Wij laten ons graag inspireren door onze klanten en partners! Neem contact op!

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)