Evenement op maat

Uw evenement op maat georganiseerd door Wadevents Vlieland

Ieder bedrijf en iedere organisatie heeft andere wensen. WadEvents maakt daarom úw evenement op maat. De reis, het verblijf, het programma en de catering: bij een evenement op maat van WadEvents Vlieland verwerken wij uw briefing en wensen tot in ieder detail in het programma.

Doelen van een evenement op maat

Ieder evenement op maat van WadEvents Vlieland heeft een ander doel. De ene keer gaat het om teambuilding of het combineren van bedrijfsculturen. In een ander geval heeft een evenement op maat het doel om uw medewerkers úw waardering te tonen. Ons maakt het niet uit: WadEvents Vlieland maakt maatwerk! Uw doel is onze uitdaging!

Details

Het succes van een evenement op maat zit ’m in de details. Juist daarin onderscheidt WadEvents Vlieland zich. Van de bootreis naar Vlieland tot het type catering. Van het strandprogramma tot de keuze van de logiesaccommodatie en van het slechtweerscenario tot de keuze van vervoer op het eiland.

Briefing

Voor de invulling van een evenement op maat is een duidelijke briefing en onderlinge afstemming van belang. De werkwijze van Wadevents Vlieland is er bij uitstek op gericht om uw evenement op maat aan úw wensen te laten voldoen. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat de vooraf geformuleerde doelen worden bereikt.

Van plan naar uitvoering

Mooie woorden allemaal. Wij willen echter graag de daad bij het woord voegen. Bent u benieuwd hoe wij op basis van uw wensenpatroon uw evenement op maat vormgeven? Neem dan contact met ons op! Wadevents Vlieland: dé Waddenpartner voor uw evenement op maat!

Ja, ik wil kennismaken

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)