Congres Vlieland

Wij maken er een uitdaging van om uw wensen om te zetten in een passend voorstel. Een op maat gemaakt voorstel, voor uw congres op ons prachtige eiland Vlieland. WadEvents faciliteert graag dit congres op Vlieland.

Of het nu gaat om een meerdaags inhoudelijk congres Vlieland met externe sprekers of een interne training voor u en uw medewerkers van een dag, WadEvents Vlieland maakt voor beide graag een programma op maat. Dit doen wij altijd in overleg en uitsluitend op maat.

Vlieland is al jaren een populaire locatie als het gaat om congressen en meetings. Het gevoel even ver van huis te zijn en het tot rust komen op de boot en vervolgens dit gevoel vast houden op het eiland, heeft bewezen dat dit tot kwalitatief betere meetings leidt.

Uw congres op Vlieland?

Als u er aan zit te denken om uw congres of meeting richting Vlieland te organiseren, bel voor een afspraak en we komen graag eens bij u langs om uw wensen te inventariseren. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)