Arrangement Vliehors

Een op maat samen te stellen eendaagsprogramma op Vlieland

U wilt uw team of medewerkers belonen voor hun inzet? Dan is arrangement Vliehors een uniek exclusief dagarrangement om uw waardering te tonen. Arrangement Vliehors is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Voor grotere groepen hebben wij uiteraard ook mogelijkheden, arrangement Vliehors is slechts een greep uit onze vele mogelijkheden.

Reis naar Vlieland

In Harlingen wordt u opgevangen door onze begeleiding en naar de MS Petra begeleid: arrangement Vliehors is begonnen (tijd i.o.)! De MS Petra is een voormalig vissersvaartuig, omgebouwd tot luxe en sfeervol passagiersschip. De informele sfeer en gastvrije bemanning maken het bij uitstek geschikt. Onderweg wordt koffie met Fries gebak geserveerd. Na ongeveer een half uur komt een supersnelle rescueboot langszij. Uw gezelschap stapt in groepjes van ± 10 personen tijdelijk over op deze RIB voor een supersnel tochtje over het Wad. Na ongeveer anderhalf uur bereikt de Petra Vlieland. Daar staat onze begeleiding klaar met fietsen, uiteraard inbegrepen bij arrangement Vliehors.

Programma op Vlieland

Na een fietstocht (± 30 minuten) staat op een prachtige plek in het bos een heerlijke picknicklunch voor u klaar. Soep, vers belegde broodjes, fruit en andere lekkernijen stillen de trek. Aansluitend naar het uitgestrekte Noordzeestrand. Daar heeft u bij arrangement Vliehors de keuze uit diverse strandactiviteiten (in overleg te bepalen): van blokarten tot beachgolf, van boogschieten tot powerkiten, van brandingraften tot standup paddling en vele andere mogelijkheden. Arrangement Vliehors is op maat samen te stellen.

Vliehors Express

Arrangement Vliehors wordt vervolgd met een tocht in de Vliehors Express. Met een stoere omgebouwde legertruck rijdt u over de ‘Sahara van het Noorden’; de Vliehors. Op de uiterste westpunt van Vlieland, bij het drenkelingenhuisje volgt een break met eilander juttersbitter.

Terugreis

Op de terugreis naar ‘de bewoonde wereld’ sluiten we arrangement Vliehors af met een heerlijk dinerbuffet. Aan boord van de MS Petra staat een uitgebreid assortiment voor u klaar. Kies zelf waar u gaat zitten: bij mooi weer op het bovendek, eten met uitzicht op het majestueuze Wad. Bij minder weer in de gezellige salon. U heeft de keuze! Arrangement Vliehors: een onvergetelijke ervaring voor uw team!

Prijsindicatie arrangement Vliehors

Prijs voor het compleet verzorgde arrangement Vliehors vanaf € 185,00 pp (excl. BTW en consumpties bij diner), o.b.v. 40 personen.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)