Arrangement Stortemelk

Dé manier om uw team te verrassen

Uw team heeft zich gigantisch ingezet en u wilt ze daarvoor belonen? Arrangement Stortemelk is dan een zeer geschikte optie. Op het prachtige Vlieland bent u écht weg van de dagelijkse beslommeringen met arrangement Stortemelk. En het eilandgevoel is dé manier om de onderlinge band te versterken.

Vlieland, de aankomst

U vertrekt vanuit Harlingen (tijd i.o.) met één van de schepen van Rederij Doeksen. Onze begeleiding coördineert het parkeren en inschepen dus daarover hoeft u zich bij arrangement Stortemelk geen zorgen te maken. Aangekomen op Vlieland wordt u verwelkomd door ons en zorgen wij voor bagagevervoer naar het hotel. Hét vervoermiddel op Vlieland is ook voor arrangement Stortemelk de fiets. Na een heerlijke picknicklunch komt u aan op het strand waar de Vliehors Expres voor u klaarstaat. Met deze stoere omgebouwde legertruck rijdt u over de ‘Sahara van het Noorden’; de Vliehors. Op de uiterste westpunt van Vlieland, bij het drenkelingenhuisje, volgt een break met eilander juttersbitter.

Hotel en BBQ

Het hotel van arrangement Stortemelk is direct aan het strand gelegen. Luxe kamers, van alle gemakken voorzien. Even rustig bijkomen en opfrissen. Vlieland is immers synoniem voor onthaasten. ’s Avonds een heerlijke barbecue in het naast het hotel gelegen strandpaviljoen. Dineren met uitzicht op de ondergaande zon boven de Noordzee.

Arrangement Stortemelk – Dag 2

U begint de dag rustig en natuurrijk. Arrangement Stortemelk heeft voor de ochtend een boswachter/verteller in petto. Informatie en sterke verhalen over de natuur, het eiland, jutten en andere zaken. Na de lunch fietst het gezelschap naar het strand. U heeft in arrangement Stortemelk de keuze uit diverse strandactiviteiten: van brandingraften tot powerkiten, van boogschieten tot beachgolf, van blokarten tot standup paddling en vele andere mogelijkheden. Arrangement Stortemelk is namelijk een maatwerk-arrangement.

Slot van arrangement Stortemelk

We besluiten met een rit op een supersnelle rescueboot vanuit de haven van Vlieland. Ongetwijfeld een spetterende afsluiting van arrangement Stortemelk. Na een eilander afscheidsborrel en een heerlijke bittergarnituur wordt het vervolgens tijd voor de terugreis. Met één van de veerboten van Rederij Doeksen vaart u terug naar Harlingen (afvaart in overleg). Arrangement Stortemelk zorgt voor een onvergetelijke Vlieland-ervaring.

Prijsindicatie arrangement Stortemelk

Prijs voor het compleet verzorgde arrangement Stortemelk ± € 325,00 pp (excl. BTW, consumpties bij diner, prijs kan +/- variëren n.a.v. seizoen) o.b.v. 40 personen.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)