Arrangementen op Vlieland


  Arrangement Stortemelk

  Dé manier om uw team te verrassen Uw team heeft zich gigantisch ingezet en u wilt ze daarvoor belonen? Arrangement Stortemelk is dan een zeer geschikte optie. Op het prachtige Vlieland bent u écht weg van de dagelijkse beslommeringen met arrangement Stortemelk. En het eilandgevoel is dé manier om de onderlinge band te versterken.

  Vlieland, de aankomst U vertrekt vanuit Harlingen (tijd i.o.) met één van de schepen van Rederij Doeksen. Onze begeleiding coördineert het parkeren en inschepen dus daarover hoeft u zich bij arrangement Stortemelk geen zorgen te maken. Aangekomen op Vlieland wordt u verwelkomd door ons en zorgen wij voor bagagevervoer naar het hotel. Hét vervoermiddel op Vlieland is ook voor arrangement Stortemelk de fiets. Na een heerlijke picknicklunch komt u aan op het strand waar de Vliehors Expres voor u klaarstaat. Met deze stoere omgebouwde legertruck rijdt u over de ‘Sahara van het Noorden’; de Vliehors. Op de uiterste westpunt van Vlieland, bij het drenkelingenhuisje, volgt een break met eilander juttersbitter.

  Hotel en BBQ Het hotel van arrangement Stortemelk is direct aan het strand gelegen. Luxe kamers, van alle gemakken voorzien. Even rustig bijkomen en opfrissen. Vlieland is immers synoniem voor onthaasten. ’s Avonds een heerlijke barbecue in het naast het hotel gelegen strandpaviljoen. Dineren met uitzicht op de ondergaande zon boven de Noordzee.

  Arrangement Stortemelk – Dag 2 U begint de dag rustig en natuurrijk. Arrangement Stortemelk heeft voor de ochtend een boswachter/verteller in petto. Informatie en sterke verhalen over de natuur, het eiland, jutten en andere zaken. Na de lunch fietst het gezelschap naar het strand. U heeft in arrangement Stortemelk de keuze uit diverse strandactiviteiten: van brandingraften tot powerkiten, van strandbuggy-rijden tot beachgolf, van blokarten tot standup paddling en vele andere mogelijkheden. Arrangement Stortemelk is namelijk een maatwerk-arrangement.

  Slot van arrangement Stortemelk We besluiten met een rit op een supersnelle rescueboot vanuit de haven van Vlieland. Ongetwijfeld een spetterende afsluiting van arrangement Stortemelk. Na een eilander afscheidsborrel en een heerlijke bittergarnituur wordt het vervolgens tijd voor de terugreis. Met één van de veerboten van Rederij Doeksen vaart u terug naar Harlingen (afvaart in overleg). Arrangement Stortemelk zorgt voor een onvergetelijke Vlieland-ervaring.

  Prijsindicatie arrangement Stortemelk Prijs voor het compleet verzorgde arrangement Stortemelk ± € 325,00 pp (excl. BTW, consumpties bij diner, prijs kan +/- variëren n.a.v. seizoen) o.b.v. 40 personen.

  Arrangement Vliehors

  Een op maat samen te stellen eendaagsprogramma op Vlieland U wilt uw team of medewerkers belonen voor hun inzet? Dan is arrangement Vliehors een uniek exclusief dagarrangement om uw waardering te tonen. Arrangement Vliehors is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Voor grotere groepen hebben wij uiteraard ook mogelijkheden, arrangement Vliehors is slechts een greep uit onze vele mogelijkheden.

  Reis naar Vlieland In Harlingen wordt u opgevangen door onze begeleiding en naar de MS Petra begeleid: arrangement Vliehors is begonnen (tijd i.o.)! De MS Petra is een voormalig vissersvaartuig, omgebouwd tot luxe en sfeervol passagiersschip. De informele sfeer en gastvrije bemanning maken het bij uitstek geschikt. Onderweg wordt koffie met Fries gebak geserveerd. Na ongeveer een half uur komt een supersnelle rescueboot langszij. Uw gezelschap stapt in groepjes van ± 10 personen tijdelijk over op deze RIB voor een supersnel tochtje over het Wad. Na ongeveer anderhalf uur bereikt de Petra Vlieland. Daar staat onze begeleiding klaar met fietsen, uiteraard inbegrepen bij arrangement Vliehors.

  Programma op Vlieland Na een fietstocht (± 30 minuten) staat op een prachtige plek in het bos een heerlijke picknicklunch voor u klaar. Soep, vers belegde broodjes, fruit en andere lekkernijen stillen de trek. Aansluitend naar het uitgestrekte Noordzeestrand. Daar heeft u bij arrangement Vliehors de keuze uit diverse strandactiviteiten (in overleg te bepalen): van blokarten tot beachgolf, van strandbuggy-rijden tot powerkiten, van brandingraften tot standup paddling en vele andere mogelijkheden. Arrangement Vliehors is op maat samen te stellen.

  Vliehors Express Arrangement Vliehors wordt vervolgd met een tocht in de Vliehors Express. Met een stoere omgebouwde legertruck rijdt u over de ‘Sahara van het Noorden’; de Vliehors. Op de uiterste westpunt van Vlieland, bij het drenkelingenhuisje volgt een break met eilander juttersbitter.

  Terugreis Op de terugreis naar ‘de bewoonde wereld’ sluiten we arrangement Vliehors af met een heerlijk dinerbuffet. Aan boord van de MS Petra staat een uitgebreid assortiment voor u klaar. Kies zelf waar u gaat zitten: bij mooi weer op het bovendek, eten met uitzicht op het majestueuze Wad. Bij minder weer in de gezellige salon. U heeft de keuze! Arrangement Vliehors: een onvergetelijke ervaring voor uw team!

  Prijsindicatie arrangement Vliehors Prijs voor het compleet verzorgde arrangement Vliehors vanaf € 185,00 pp (excl. BTW en consumpties bij diner), o.b.v. 40 personen.


  Contactgegevens

  WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

  Postadres 'WadEvents':
  Steven Wiegmanlaan 21
  8881 GH West-Terschelling (NL)