Powervliegeren op Vlieland

Powervliegeren op Vlieland is een enerverende sport die fantastisch past bij het alom aanwezige eilandgevoel.

Voel de trekkracht en ervaar de snelheid van de Nasa-wing-vliegers & matrassen tijdens het powervliegeren op Vlieland. Powervliegeren op Vlieland is total iets anders dan het vliegeren wat u gewend bent.

WadEvents Vlieland werkt uitsluitend met professioneel materiaal en zorgt voor deskundige instructie bij het powervliegeren. U neemt, na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs, letterlijk zélf de touwtjes in handen bij het powervliegeren op Vlieland.

Onze instructeurs brengen u de fijne kneepjes bij om te voorkomen dat op het strand van Vlieland op uw buik achter de vlieger aangaat! Ons materiaal is zo gevarieerd dat u zelfs bij weinig wind kunt powervliegeren: voor elke uitdaging en voor ieder gewicht ligt het juiste materiaal klaar. Vervolgens verspreidt uw team zich in groepjes van 3 of 4 personen over het strand. De instructeur loopt rond, houdt alles in de gaten en stimuleert de teamleden.

Powervliegeren op Vlieland kan plaatsvinden op al onze strandlocaties.

Deze activiteit combineren met andere activiteiten?

Deze activiteit is prima te combineren in een strandprogramma met blokarten, brandingraften en beachgolf.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)