Discgolf op Vlieland

Discgolf op Vlieland is geschikt voor iedereen: sportief of minder actief, jong en oud. Een leuke en competatieve activiteit.

Discgolf op Vlieland is dé manier om het eiland te ontdekken. Discgolf kan op Vlieland namelijk op allerlei locaties worden gespeeld: in het duin, in het bos op het strand of in een combinatie van deze terreinen.

Discgolf is de frisbee-variant van golf. In plaats van een club & golfbal gebruikt u een frisbee (disc). Bij discgolf moet u in zo weinig mogelijk worpen uw frisbee te ‘putten’ (in dit geval niet in een “hole” maar in een korf). Simpele spelregels dus!

Na een korte kennismaking met het discgolf-materiaal en een uitleg van de verschillende werptechnieken kan u het parcours gaan verkennen.

Discgolf is voor iedereen toegankelijk en is een uitdagende en uitermate verslavende bezigheid. Versla uw “tegenstanders” terwijl u geniet van Vlieland!.

Discgolf op Vlieland kan individueel of in teamverband worden gespeeld en is niet seizoensafhankelijk.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)