Brandingraften op Vlieland

Brandingraften op Vlieland is hét ultieme contact met de zee en het eiland. Enerverend en nat teamwork!

Brandingraften is een spectaculaire activiteit waarvan iedereen een zoute smaak in de mond krijgt. Brandingraften is de “strijd” met de witgekopte golven van de Noordzee boven Vlieland. Brandingraften is ultiem teamwork: alleen door de gezamenlijke en gecöordineerde krachtsinspanning krijg je het raft door de branding van Vlieland heen.

De activiteit begint met een gedegen instructie van het brandingraften. Hierin vertelt de instructeur over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken die nodig zijn on de branding van Vlieland te bedwingen. Na deze uitgebreide instructie wordt u “te water gelaten”.

Bij het brandingraften op Vlieland is een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm inbegrepen. Om uw veiligheid te garanderen vaart er in het raft een instructeur mee die de branding van Vlieland op zijn duimpje kent. Peddel als team strak en in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand!

Brandingraften kan op Vlieland vanwege de watertemperatuur uitsluitend uitgevoerd worden in de maanden april tot en met oktober.

100% veilig en vertrouwd raften op Vlieland

vebon-keurmerk Dit alles gebeurt natuurlijk 100% veilig, daarom werken wij alleen met VEBON gecertificeerde instructeurs en werken we met goedgekeurd materiaal (boten, zwemvesten en peddels).

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)