Brandingkayakken op Vlieland

Brandingkayakken op Vlieland is hét ultieme contact met de zee en het eiland. Enerverend en nat teamwork!

Maak bij het brandingkayakken op Vlieland extra snelheid en surf van de brandingtoppen af. Een unieke ervaring: enerverend en spectaculair.

Met de sit-on-top kayaks die wij gebruiken voor het brandingkayakken op Vlieland kunt u niet klem komen te zitten in de kayak. Slaat de kayak eventueel om door een verraderlijke golf? Geen probleem! U klimt er zo weer op! Dat maakt het een veilige, maar natte, activiteit.

Vanwege deze reden krijgt u bij het brandingkayakken een wetsuit, helm en zwemvesten tot uw beschikking.

We beginnen uiteraard met een uitgebreide instructie. Hierin hebben we het over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken en andere essentiële informatie die u nodig heeft voor het brandingkayakken op Vlieland. Overigens vaart er een instructeur mee tijdens het brandingkayakken.
Branding kayakken is mogelijk in de maanden april tot en met oktober. Weersbeperking: wanneer de combinatie van windkracht, windrichting en golfhoogte zo is dat brandingkayakken niet veilig is, verschuiven we de activiteit of komen we met een alternatief.

Brandingkayakken op Vlieland: de ultieme manier om één te worden met de elementen.

Contactgegevens

WadEvents Vlieland is onderdeel van 'WadEvents'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)